• home
 • video
 • pas verschenen

  Odjidja: "Het wordt krap voor de titel"

  Odjidja was in de play-offs dé man in vorm bij Club.

  In volle titelstrijd moet Club Brugge zijn sterkhouder Vadis Odjidja missen. Dé man in vorm bij Club revalideert nog steeds van een blessure aan zijn kuitbeen. "Het is afzien voor mij om toe te kijken in de tribunes", zegt de 24-jarige middenvelder.

  Odjidja blesseerde zich op training na een schijnbaar onschuldig contact met Lior Refaelov. "Ik had meteen door dat het erg was", blikt Odjidja terug in Het Laatste Nieuws. "Ik dacht dat bijna alles in mijn been en knie kapot was. Nooit zag ik zo hard af."

  "De zwelling is nu bijna weg. Ik hoop om begin volgende week nog een paar keer met de groep mee te trainen. Zodra ik op het veld mag lopen, kan ik eigenlijk ook alles met de bal doen."

  "Het is niet zo dat ik superlang out ben geweest. Ik wil er gewoon weer bijhoren en inzetbaar zijn. Of ik dan nog speelminuten krijg valt af te wachten."

  "De titel halen wordt erg moeilijk"

  Vadis Odjidja werd in Brugge gezien als dé man die Club misschien wel naar de titel moest leiden. "We staan op de tweede plaats en dat is wat we wilden", blijft Odjidja voorzichtig.

  "Nu moeten we gewoon knokken om die plaats vast te houden. Het kan zijn dat Anderlecht negen op negen haalt, maar als ze punten laten liggen, hoop ik dat wij daar van profiteren. We moeten dus wedstrijd per wedstrijd bekijken."

  "Er zijn echter nog maar negen punten te verdienen. Dat wordt dus heel krap. We proberen en doen wat we kunnen. We zien wel waar we uitkomen."