• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard loopt (lichte?) hamstringblessure op

  Hazard was ook tegen Aston Villa belangrijk voor Chelsea.

  Chelsea heeft zich met zijn zege bij Aston Villa verzekerd van deelname aan de Champions League. Maar er is ook ongerustheid, want in de slotfase viel Eden Hazard uit. En woensdag wacht Benfica al in de finale van de Europa League.

  Hazard zette Frank Lampard in Birmingham met twee assists op weg naar de twee doelpunten die Chelsea de zege bezorgden. Maar kort na de 1-2 viel onze landgenoot uit met een hamstringblessure. "We wachten een scan af om te weten hoe erg het is", zegt coach Rafael Benitez.

  Hopelijk valt het voor Chelsea en Hazard meer, want woensdag wacht Benfica in de finale van de Europa League. En Hazard is belangrijk voor Chelsea, want in zijn eerste seizoen bij de Londense club heeft hij zijn neus voor goals en assists bewezen.