• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Ferguson belde me zelf op"

  In zijn periode als Chelsea-coach kwam José Mourinho zijn collega bij Manchester United vaak tegen. Dit is een foto uit 2007.

  0 / 0
  Alex Ferguson heeft José Mourinho persoonlijk op de hoogte gebracht van zijn beslissing om te stoppen als coach van Manchester United. "Het wordt moeilijk om die mythische figuur nooit meer op Old Trafford te zien", vertelt de trainer van Real Madrid.

  "Ferguson belde me zelf op. Het was een hele eer. Ik was verrast en verdrietig, maar aan de andere kant proefde ik ook dat hij trots is op zijn carrière", zegt Mourinho, naar eigen zeggen een goeie vriend van Ferguson.

  "Het wordt moeilijk om ooit terug te keren naar Old Trafford en die mythische figuur niet meer te zullen zien."

  "Of ik zondag naar zijn afscheidsmatch zal kijken op Old Trafford? Nee, zeker niet. Anders barst ik in tranen uit."