• home
 • video
 • pas verschenen

  Cancellara maakt comeback in Ronde van België

  Fabian Cancellare kijkt uit naar de Ronde van België.

  Fabian Cancellara keert terug in competitie in de Ronde van België, die op 22 mei van start gaat. De Zwitser van RadioShack laste een pauze in na zijn zeges in het klassieke voorjaar. "Het is afwachten of de vorm er nog is", zegt Cancellara.

  Cancellara was in maart en april de beste in de E3 Harelbeke, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. "Ik ben blij opnieuw de Ronde van België te rijden", zegt Cancellara, die er geen geheim van maakt graag in ons land te koersen.

  "Ik heb goede herinneringen aan mijn eerste deelname in 2003. Toen won ik de tijdrit. Al is een rittenwedstrijd wel wat anders dan een klassieker."

  "Voor mij is het afwachten of de vorm er nog is na die weken rust. We zien wat mogelijk is. Maar de ploeg is ambitieus. Het parcours is zeer evenwichtig en uitdagend. De eindzege zal voor een complete renner zijn."

  Ben Hermans, Maxime Monfort, Jan Bakelants en Stijn Devolder zijn de RadioShack-Belgen in de Ronde van België.