• home
 • video
 • pas verschenen

  "Chadli staat op verlanglijstje Juventus"

  Chadli: "De Serie A is ook niet meer wat het geweest is."

  Juventus heeft zich bij Twente gemeld voor Nacer Chadli. Dat schrijft Voetbal International en wordt bevestigd door de club zelf. De Rode Duivel is vereerd, maar houdt de boot nog af.

  Juventus werd afgelopen weekend voor de tweede keer op een rij Italiaans kampioen. Toch wil de Turijnse club zijn ploeg blijven uitbouwen. Een vleugelspits staat hoog op het verlanglijstje.

  "Ik wist hier helemaal niets van", zegt Chadli over de interesse. "Juventus is een heel mooie club, maar de Serie A is niet meer wat het geweest is. Er zijn eigenlijk nog maar drie topclubs: Juventus, Inter en Milan."

  Chadli is vastberaden om zijn tijd te nemen en zich geen beslissing te laten opdringen. "Er is belangstelling van verschillende clubs, maar ik richt me eerst op de play-offs met Twente en de interlands met België", zegt hij aan VI.

  Chadli wil absoluut zeker naar een club waar hij een basisplaats heeft, zodat zijn WK-selectie niet in het gedrang komt. Daarom sluit de linkspoot nog een jaartje bij Twente niet uit.