• home
 • video
 • pas verschenen

  België-Servië in recordtempo uitverkocht

  De Rode Duivels wonnen de heenmatch in Servië met 3-0.

  De Rode Duivels spelen volgende maand in een uitverkocht Koning Boudewijn-stadion tegen Servië. De laatste tickets vlogen in twee minuten de deur uit. Geen nood, bij Sporza kunt u de wedstrijd in de voorrondes van het WK live volgen.

  De Rode Duivels zijn populair. Na de supportersclubs kon u vandaag de resterende tickets bestellen voor de WK-kwalificatiewedstrijd van 7 juni tegen Servië. U was er als de kippen bij. In twee minuten waren de resterende tickets verkocht.

  Voor de Rode Duivels wordt het de vijfde thuismatch op een rij in een vol huis. Eerder speelde de selectie van bondscoach Marc Wilmots ook al zijn thuiswedstrijden tegen Nederland (4-2), Kroatië (1-1), Schotland (2-0) en Macedonië (1-0) in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion.

  Win de allerlaatste tickets

  Heeft u naast een ticket gegrepen? Houd onze website in de gaten. Wij geven de allerlaatste tickets weg. En op vrijdag 7 juni kunt u de interland uiteraard live volgen via alle kanalen van Sporza.

  WK-voorronde