• home
 • video
 • pas verschenen

  Mannaert: "We hebben nog niks in handen"

  Vincent Mannaert: "Leuk om verdiend te winnen zonder 8 basisspelers."

  Club Brugge is van de hel naar de hemel gegaan in deze Play-off I. Na een 9 op 9 is Club als tweede plots titelkandidaat op twee punten van leider Anderlecht. "Het zal tot de laatste speeldag duren voor er duidelijkheid is over de plaatsen 1, 2, 3 en 4."

  Mannaert is wel eerlijk bij Sporza. "Er zijn meerdere titelkandidaten. Dat is het speciale aan deze editie van de play-offs. Het zal tot de laatste speeldag duren voor er duidelijkheid is over de plaatsen 1, 2, 3 en ook 4."

  "Het was belangrijk om drie keer op rij te winnen, maar er zijn nog drie matchen en 9 punten te verdienen. Die zullen met dezelfde intensiteit en met dezelfde kleine verschillen gespeeld worden."

  Club Brugge beleefde een bewogen seizoen met veel kritiek op kern, werking en bestuur. Is dit het grote gelijk van Mannaert en co? "We hebben nog niks, we zijn zelfs nog niet zeker van Europees voetbal. Het is dus nog te vroeg voor conclusies."

  "Het is wel leuk om vast te stellen dat we zelfs zonder zeven of acht basisspelers nog een team op het veld kunnen zetten dat in staat is om verdiend te winnen."

  "Dat is de verdienste van die spelers die de laatste maanden minder aan spelen toekwamen en goed zijn blijven werken, en van de staf, die die gasten gemotiveerd heeft gehouden."

  "Akkoord met Gençlerbirligi over Vleminckx"

  Terwijl Club Brugge hoge toppen scheert in de Belgische competitie, doet Björn Vleminckx dat in de Turkse. Gençlerbirligi wil zijn gehuurde spits van Club graag overnemen. "Tussen de clubs is er al een principeakkoord. Maar het is ook nog afwachten of Björn zelf tot een akkoord komt." De manager van Vleminckx schermt met nog meerdere aanbiedingen voor zijn poulain.