• home
 • video
 • pas verschenen

  Golden Boy Mirallas heeft nieuw speeltje

  Naast gouden voeten heeft Mirallas nu ook een gouden auto.

  Rode Duivel Kevin Mirallas heeft een nieuw speeltje. Hij liet zijn Bentley Continental GT met een gouden laagje omhullen. Zijn Everton-ploegmaats gaven de Belg prompt een nieuwe bijnaam: Goldfinger.

  De Engelse krant The Daily Mail publiceerde een foto van de opvallende auto van Mirallas. De Bentley Continental GT, met een prijskaartje van ongeveer 200.000 euro, is nu volledig omhuld met een mat gouden laagje. Zijn Engelse ploegmaats gaven onze landgenoot spottend de bijnaam Goldfinger, naar het door goud geobsedeerde James Bond-personage.

  Mirallas treedt hiermee in de voetsporen van een andere bekende voetballer. Het Italiaanse enfant terrible Mario Balotelli liet zijn Bentley eerder al in camouflagekleuren spuiten.