• home
 • video
 • pas verschenen

  Colsaerts heeft een birdie nodig in Hilton Head

  Colsaerts (archieffoto) is waarschijnlijk aan zijn laatste dag toe in Hilton Head.

  Nicolas Colsaerts moet nog vol aan de bak op het PGA-toernooi van Hilton Head in de VS. Met nog een hole te spelen staat hij pas 71e in de stand met een totaalscore van twee over par.

  Colsaerts kon vrijdag zijn tweede ronde niet volledig afwerken door de hevige regen en moet vandaag nog een laatste hole spelen. Hij heeft op die hole een birdie (1 slag onder par) nodig om zich alsnog te plaatsen voor de eindfase.

  De leiding in Hilton Head wordt momenteel gedeeld door de Amerikanen Steve Lebrun, Kevin Streelman en Charley Hoffman. Ze hadden tot nu toe 136 slagen nodig, zes onder par. Nog 17 spelers moeten hun tweede ronde afwerken.