• home
 • video
 • pas verschenen

  AA Gent en OHL halen uit in Play-off II

  AA Gent wint met 3-0 van Lierse.

  AA Gent staat steviger op kop in Groep A na 3-0 tegen Lierse. Bergen klopte Kortrijk. In Groep B leidt OHL na 1-5 in Mechelen. Waasland-Beveren-Charleroi was 0-0. Klik op een wedstrijd van Play-off II voor een verslag en alle wedstrijdgegevens.

  AA Gent kon pas na de rust afstand nemen van een goed georganiseerd Lierse: 3-0. Mboyo, Nahayo en Coulibaly scoorden.

  AA Gent telt 4 punten meer dan Bergen, dat Kortrijk klopte. Vorige week was Kortrijk-Bergen 3-0, maar dat verlies wordt wellicht een zege omdat Dejaeghere inviel maar niet op het wedstrijdblad stond. Thuis maakte Bergen een 0-1 goed dankzij twee goals van Jarju.

  OHL is de nieuwe leider in Groep B. Het nam op KV Mechelen revanche voor de nederlaag vorige week thuis. Van 1-0 achter werd het 1-5. Alle OHL-goals vielen na de rust. Ook al door een rode kaart voor Van Damme.

  Charleroi is de kop kwijt. Het kwam in Waasland-Beveren niet verder dan 0-0.