• home
 • video
 • pas verschenen

  Vossen: "Kans is groot dat ik speel tegen Club"

  "Ik besef dat ik veel geluk gehad heb bij de tackle van Kanu", zegt Vossen.

  Racing Genk kan zondag tegen Club Brugge normaal gezien rekenen op Jelle Vossen. De spits kreeg dinsdag tegen Standard een forse trap op z'n enkel, maar ondervindt nog maar weinig hinder. "Als ik zaterdag opsta zonder problemen, zie ik geen reden waarom ik niet zou spelen."

  "De kans is groot dat ik speel", zegt Vossen aan Sporza. "Ik heb een gedeelte van de training met bal meegemaakt en houd er een heel positief gevoel aan over. Mijn enkel doet nog wel pijn, maar ik denk niet dat het erger wordt."

  "Zaterdagochtend wordt cruciaal. Als ik dan opsta zonder reactie op m'n enkel, zie ik geen enkele reden om zondag niet te spelen."

  Vossen zag Club met 3-4 verliezen tegen Zulte Waregem, maar onderschat blauw-zwart niet. "Voor Club wordt het alles of niks. Het moet bij ons een goed resultaat halen, anders is het over en uit."

  "Maar daar moeten wij niet mee bezig zijn. Wij moeten spelen zoals in de eerste helft tegen Standard (3-0-nederlaag, red), maar dan wel onze kansjes afmaken."

  Buffel: "Aanpikken met overwinning"

  Ook Thomas Buffel is op z'n hoede. "We hebben gezien dat Club tegen Zulte Waregem met individuele kwaliteiten terug in de match kwam en ook bijna de 4-4 maakte. We zullen dus gewapend moeten zijn. Bovendien gaan we er thuis altijd voor en hebben we de punten nodig. Hopelijk pikken we aan met een zege en nestelen we ons in de top 4."