• home
 • video
 • pas verschenen

  Onenigheid over De Smet en Remacle

  Stijn De Smet en Jordan Remacle

  Jordan Remacle en Stijn De Smet weten nog niet waar ze volgend seizoen voetballen. Waasland-Beveren leent de spelers en wil de twee graag houden, maar AA Gent wil boter bij de vis.

  "Jordan Remacle en Stijn De Smet willen graag bij ons blijven", zegt Dirk Poppe (foto), manager van Waasland-Beveren, in Het Laatste Nieuws.

  "Remacle misschien nog liever dan De Smet. We deden dan ook een bod bij AA Gent. En het was een mooi bod, geen "pan patatten"."

  "Maar meneer Louwagie vond het te weinig. Volgens mij is het tijd dat hij eens van z'n droomwolk komt en wat meer zin voor realiteit krijgt."

  "Een monument als Michel Louwagie moet toch beseffen dat hij beter een beetje water bij z'n wijn doet? Ik hoop dat Gent tot rede komt."

  "Bod is veel te laag"

  "Volgens mij waren het rotte patatten", antwoordt AA Gent-manager Michel Louwagie (foto) in de krant.

  "Een beetje respect zou wel op z'n plaats zijn. Wij hebben per slot van rekening Waasland-Beveren mee in eerste gehouden. Tel de punten maar op die ze behaalden dankzij Lepoint, De Smet en Remacle."

  "Nee, het bod dat we kregen van hen was veel te weinig voor die twee spelers. En er zijn nog andere clubs die geïnteresseerd zijn in scorende Belgen."