• home
 • video
 • pas verschenen

  Leye: "Kans grijpen tegen Anderlecht"

  Mbaye Leye: "We kunnen de leidersplaats niet altijd laten schieten."

  Met drie doelpunten en een assist tegen Club Brugge heeft Mbaye Leye Zulte Waregem weer in het zog van Anderlecht gebracht. Zondag spelen de twee clubs voor de leidersplaats in Play-off I. "Dat wordt dé match", zegt de Senegalese aanvaller.

  "Ik heb veel gescoord", blijft Mbaye Leye bescheiden, "hopelijk blijft dit tot het einde van het seizoen duren."

  "We hebben uitgevoerd wat de coach ons vraagt. Hij wil collectief voetbal met veel passes zien. Tegen Club Brugge is ons dat aardig gelukt."

  Zondag speelt Zulte Waregem voor de leidersplaats tegen Anderlecht. "Dat wordt dé match. We moeten de punten eindelijk thuis houden in de play-offs. We gaan die kans proberen te grijpen. We kunnen de leidersplaats niet altijd laten schieten."