• home
 • video
 • pas verschenen

  Walter Grootaers: "Als Lierse wint, dan wil ik weer zingen"

  Walter Grootaers wordt media- en commercieel verantwoordelijke bij Lierse

  Walter Grootaers wordt vanaf volgens seizoen media- en commercieel verantwoordelijke bij Lierse. MNM-presentator Peter Van de Veire wilde het fijne weten van die nieuwe taak en belde de ex-zanger op.

  "In feite beoefen ik die functie al voor een groot deel. Alleen was dat achter de schermen en nog niet officieel. Ik sprong bij waar het kon", vertelt de ex-Kreuner aan Peter Van de Veire.

  "Tot de president voorstelde om het officieel te doen en mee te werken in de opbouw naar volgend seizoen. En als de president dat vraagt, moet je ja zeggen. Ik volgde zijn visie ook al, zeker wat betreft de opleiding van jongeren"

  "En dus telkens als Lierse verliest, mogen wij om 5 over 6 in de ochtend bellen?", vroeg Van de Veire plagend. Grootaers (lachend): "Neen, daarvoor moet u de woordvoerder hebben. Want voor hem ben ik verantwoordelijk."

  Tenslotte vroeg Peter Van de Veire nog of Walter Grootaers weer zou gaan zingen. "Neen, daar heb ik echt geen zin meer in. Maar als we wedstrijden winnen, zal ik wel zingen op Lierse."

  "Een showbizz-primeur", concludeert Peter Van de Veire.