• home
 • video
 • pas verschenen

  Kevin Mirallas zorgt voor klein waterincident

  Kevin Mirallas spuit in het geniep zijn flesje water leeg op Jack Wilshere

  Arsenal-Everton van gisteren was er eentje op het scherp van de snee. De wedstrijd eindigde op 0-0, maar was allerminst zoutloos. De frustraties bij Kevin Mirallas liepen zo hoog op dat hij Jack Wilshere (Arsenal) bij het binnengaan van de catacomben tijdens de rust natspoot met water. Een opstootje tussen beide teams was het gevolg.

  Arsenal-coach Arsene Wenger vond dat Everton de hele wedstrijd lang zwaar over de schreef ging met veel te drieste tackles en gevaarlijk spel. 

  Moyes, de coach van Everton, reageerde daarop met: "Bedoel je die paar ruwe tackles? Dat is nu eenmaal toegestaan in voetbal. Of had je dan gedacht dat we Arsenal vrij spel zouden geven en hen de kans zouden laten om 600 keer over en weer te passen?"