• home
 • video
 • pas verschenen

  Jelle Vossen is onzeker voor Club

  "Ik voelde meteen dat ik niet meer honderd procent was", zegt Jelle Vossen.

  Racing Genk verloor met 3-0 van Standard. Bovendien zag het Jelle Vossen uitvallen na een overtreding van Kanu. Vossen heeft wel geen breuk overgehouden aan de tackle. "Het was een zware overtreding", zegt de spits.

  "Ik wou de bal naar links spelen toen Kanu op mijn enkel kwam staan. Blijkbaar mag dat", zegt Vossen in Het Laatste Nieuws.

  "Het was een zware overtreding. Er is al voor veel minder rood getrokken. Ik begrijp niet waarom de ref uiteindelijk nog geel geeft. Ofwel is het rood ofwel niks. Nu wil hij iedereen tevreden houden."

  Vossen vindt dat Genk meer verdiende bij Standard. "Er was veel beweging zonder bal. Alleen de laatste pass en de goals ontbraken. Het is jammer dat we een eerste keer verliezen in de play-offs, maar bij Standard kan dat altijd gebeuren. Dit zal ons vertrouwen niet aantasten."

  Vossen is onzeker voor zaterdag

  Vossen heeft geen breuk overgehouden aan de tackle van Kanu. Hij heeft wel een botkneuzing aan zijn enkel.

  Vossen trainde woensdagochtend individueel. "De blessure is niet zo
  heel zwaar, maar wel pijnlijk. We bekijken het dag per dag", zegt Genk
  over zijn spits die al 17 keer scoorde. Genk speelt zaterdag tegen Club Brugge.