• home
 • video
 • pas verschenen

  Gulbis verliest spel na drie uitbarstingen

  Gulbis ontploft in Monte Carlo

  Tennisser Ernests Gulbis is in Monte Carlo weer zijn licht ontvlambare zelve geweest. Hij kreeg een zeldzame straf en moest een game inleveren bij zijn derde waarschuwing. Onderin kunt u zijn drie uithalen bekijken (Youtube).

  Gulbis (ATP-56) had het in z'n nederlaag tegen de Argentijn Juan Monaco moeilijk om zich te beheersen. Bij zijn tweede waarschuwing kreeg hij een strafpunt, omdat hij de bal na een gemiste volley in het publiek trapte.

  In de derde set sloegen de stoppen helemaal door bij de Let. Na een mislukt dropshot zocht hij zijn bankje op en sloeg hij met zijn racket tegen de stoel van de umpire. Die gaf Gulbis de derde waarschuwing, goed voor een volledige strafgame. "Wat moet ik doen om de hele match te verliezen", mompelde Gulbis.

  Eerste waarschuwing: kapot racket

  Tweede waarschuwing: trap op bal

  Derde waarschuwing: slag tegen umpirestoel