• home
 • video
 • pas verschenen

  "Anderlecht geeft ons miljoen voor Acheampong"

  Buriram aanvaardt het bod van Anderlecht.

  Anderlecht heeft beslist om Frank Acheampong aan te trekken. Het betaalt één miljoen euro aan Buriram United. Dat meldt de Thaise club vol trots op haar site. De Ghanese aanvaller speelt al sinds januari bij de beloften.

  Buriram United zette de fax aan Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock

  "We aanvaarden het bod van Anderlecht. Acheampong zit in de harten van onze fans, maar we kunnen hem niet van een mooie toekomst in Europa houden. Als hij met Anderlecht schittert in de Champions League, zal onze club ook bekend worden."

  Acheampong (19) is een Ghanees international. Hij scoorde al vlot bij de beloften van Anderlecht. Zo maakte hij in de finale van het beloftetoernooi van Viareggio twee goals tegen Milan.