• home
 • video
 • pas verschenen

  Kujovic: "Afspraken niet nageleefd"

  Vladan Kujovic: "We hadden de match rustig moeten uitspelen."

  Club Brugge heeft punten laten liggen in Anderlecht. Dat vindt Vladan Kujovic, die weet wat er fout is gelopen in de tweede helft. "We gaven de kansen kinderachtig weg", zegt de doelman. "Gelukkig zijn er nog zeven matchen. Iedereen kan van iedereen winnen."

  Voor de rust domineerde Club Brugge de topper. Het team ging de rust in met een voorsprong én een manmeersituatie, maar in de tweede helft bakte blauw-zwart er niets meer van.

  "Ik ben diep ontgoocheld", zei Vladan Kujovic na de wedstrijd aan Sporza. "Voor de rust speelden we misschien wel het beste voetbal van ons seizoen."

  "Na zo'n eerste helft moesten we de wedstrijd makkelijk winnen, we hadden de rust moeten bewaren en de match moeten uitspelen."

  "Tijdens de rust maakten we afspraken, maar die leefden we niet na. We deden precies het tegenovergestelde op het terrein. De lange ballen van Anderlecht waren drie minuten onderweg en toch gaven we de kansen - wat kinderachtig - weg."

  "Gelukkig hebben we nog zeven wedstrijden. Alles is nog mogelijk. Geen enkel team domineert in Play-off I. Iedereen kan van iedereen winnen. Natuurlijk mikken we nog op de titel. Een achterstand van vijf punten is niks."