• home
 • video
 • pas verschenen

  Gudjohnsen: "Mooiste voetbal van België gespeeld"

  Eidur Gudjohnsen (r): "Alles lukte in de eerste helft."

  Eidur Gudjohnsen is niet tevreden met een punt op Anderlecht. "Voor de rust speelden we fantastisch, maar we moeten dringend leren om 90 minuten geconcentreerd te spelen", zegt de aanvaller van Club Brugge na de topper.

  "Voor de rust hebben we het mooiste voetbal van België gespeeld. We waren de superieure ploeg, we speelden echt fantastisch", zegt Gudjohnsen.

  "Alles lukte perfect. We creëerden veel ruimte, waren constant in balbezit en vooral gevaarlijk voor doel. Alleen jammer dat we een aantal goeie kansen onbenut lieten. Bij de rust had er een doelpunt meer op het scorebord moeten staan."

  "In de tweede helft konden we de lijn niet doortrekken. We moeten dringend leren dat 45 minuten of één uur goed voetbal zoals tegen Lokeren niet volstaat. We moeten 90 minuten geconcentreerd voetballen. We hebben het puntenverlies enkel en alleen aan onszelf te wijten."

  "Of Club nu uitgeschakeld is voor de titel? Is Anderlecht soms al kampioen? Er zijn nog zeven wedstrijden die we stuk voor stuk willen winnen."