• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Buyten: "Monaco is interessante optie"

  Blijf Daniel Van Buyten bij Bayern München?

  Daniel Van Buyten vierde zaterdag zijn derde landstitel bij Bayern München. Maar hoe zit het met de toekomst van de 35-jarige verdediger?

  "Ik hoop dat Bayern mijn aflopende contract met een jaar verlengt. En anders? Terug naar Frankrijk is een optie. Een ploeg als Monaco is een interessante uitdaging", zegt Van Buyten bij de Franse tv.

  Mocht Van Buyten blijven, dan krijgt hij volgend seizoen wel een andere trainer. Josep Guardiola vervangt de afscheidnemende Jupp Heynckes. "We zijn trots dat we Heynckes de titel konden bezorgen. Hij is blij dat Guardiola hem opvolgt, hoor. Na zijn beslissing om te stoppen, zei hij dat hij zich geen betere opvolger kon voorstellen."