• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Maes: "Zijn gemotiveerd om prijs te pakken"

  Maes: "Verrassende wendingen zijn mogelijk"

  Lokeren-Club opent vanavond de tweede speeldag in Play-off I. Lokeren-coach Peter Maes mikt na de 1-1 bij Zulte Waregem op een zege tegen Club. "Dan halen we onze doelstelling om met een 4 op 6 de play-offs te openen", zegt hij bij Sporza.

  Lokeren was bij Zulte Waregem dicht bij een zege. "Er zat meer in, maar we kunnen de 4 op 6 nog verwezenlijken tegen Club. Die hebben vorige week toch een optater gehad. Ik vermoed wel dat een topteam zich daarvan kan herstellen."

  "Ik verwacht een mooie match. In de competitie waren we heel sterk buitenshuis, maar thuis liep het soms mank naar resultaten toe. Hopelijk brengen we het er nu beter vanaf."

  Lokeren wil meer dan een bijrol opeisen in Play-off I. Voor Peter Maes is een Europees ticket de inzet. "We mikken op de top vier. We zijn gemotiveerd om een prijs te halen."

  "We zijn niet meer tevreden om er gewoon bij te zijn. We proefden vorige zomer van de Europa League door onze bekerwinst. Je voelt dat spelers in die matchen heel wat maturiteit winnen en in hun geloof gesterkt worden dat ze kunnen aanpikken bij de top."

  "De eerste speeldag bewees trouwens al dat verrassende wendingen mogelijk zijn. Dat maakt de play-offs mooi."