• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Damme verlengt verblijf bij Standard

  Jelle Van Damme voelt zich goed bij Standard.

  Jelle Van Damme heeft bij Standard een nieuw contract getekend. De 29-jarige aanvoerder blijft tot 2016 bij de Luikse club. Van Damme verliet in januari 2011 de Wolverhampton Wanderers voor Standard.

  Van Damme is in zijn nopjes met zijn contractverlenging. "Iedereen is tevreden. De club en ik wilden allebei een akkoord. Ik voel me hier goed en Standard blijft een grote club in België", zegt Van Damme.

  "Ik heb nog veel ambities en ik denk dat ik met Standard nog prijzen kan pakken."

  "Ik ben blij dat het bestuur mijn werk tot nu toe gewaardeerd heeft. De club heeft een inspanning gedaan en ik wil hen ook bedanken voor het vertrouwen."

  Van Damme begon in 2001 zijn profcarrière bij Germinal Beerschot. Na vijf jaar in het buitenland bij Ajax, Southampton en Werder Bremen trok de verdediger in 2006 naar Anderlecht, waar hij vier jaar actief was. Een kort Engels avontuur bij Wolverhampton later koos hij voor Standard.