• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Beugnies levert Brussels geen punten op

  Didier Beugnies opende bij Brussels met een thuisnederlaag.

  Brussels raakt onderin niet weg in de tweede klasse. Op eigen veld ging het ondanks de terugkeer van coach Didier Beugnies onderuit tegen Tubeke. Ook Eupen en Roeselare boekten een uitzege. Enkel White Star Woluwe hield de punten thuis.

  Uitslagen tweede klasse

  Wezet - Eupen 1-2 (rust: 1-1)

  Doelpunten: Lecomte 1-0, Debefve 1-1, Ibusuki 1-2

  Heist - Roeselare 0-1 (rust: 0-0)

  Doelpunten: Kabananga 0-1

  Brussels - Tubeke 0-1 (rust: 0-0)

  Doelpunten: Dussenne 0-1

  Opmerking: Didier Beugnies werd woensdag aangesteld als nieuwe trainer van Brussels en zat meteen op de bank tegen Tubeke. Beugnies was tot begin februari coach van Brussels, maar zette toen een stap opzij voor Benjamin Nicaise. Beugnies was nog beloftecoach bij Brussels.

  WS Woluwe - Oudenaarde 1-0 (rust: 1-0)

  Doelpunten: Amaho 1-0