• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Real en Dortmund zijn favoriet woensdagavond"

  "Real Madrid focust echt op de Champions League."

  Met Real Madrid-Galatasaray en Malaga-Dortmund worden woensdagavond nog twee kwartfinales afgewerkt. Analist Wim De Coninck blikt vooruit voor Sporza.

  "Real Madrid focust echt op de Champions League, de Primera Division is bijzaak. Als zij hun favorietenrol willen waarmaken, moeten ze makkelijk voorbij Galatasaray geraken", vertelt De Coninck.

  "Galatasaray was op Schalke wel heel goed. En Drogba en Sneijder en werken zich steeds beter in. Real Madrid moet dus uitkijken, maar ik zie de Spanjaarden wel doorgaan."

  "In Malaga-Dortmund zijn de Duitsers de uitgesproken favoriet, al wordt Malaga al heel de CL-campagne onderschat. Ze staan toch maar mooi in de kwartfinales. In de vorige ronde schakelden ze een sterk Porto uit. Zij hebben niks te verliezen."

  "Maar toch: Dortmund is heel sterk in de Champions League. In de groepsfase staken ze er torenhoog bovenuit in een poule met Real Madrid en Manchester City. Dat wil wel iets zeggen."

  "Dortmund is een ploeg met veel jonge, uitstekende Duitsers als Reus, Götze Gündogan en Hummels. Ook Lewandowski, de Pool, is sterk. Dat team heeft echt heel veel toekomst. Misschien worden ze nu al wel de verrassing van de Champions Leauge."