• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nuytinck: "Er is iets heel raars aan de hand"

  "Ik voel me heel slecht", zegt Nuytinck na de 1-2-nederlaag.

  Bram Nuytinck was een ongelukkige hoofdrolspeler in Anderlecht-Genk. De verdediger zette Anderlecht op 1-0, zag hoe Genk daarna plots twee keer scoorde én miste een penalty. En dat allemaal met Louis van Gaal in de tribune.

  "Tot aan de 1-1 hebben we goed gespeeld. We hadden alles onder controle. We kregen genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen", zegt Nuytinck aan Sporza.

  "Er was helemaal niks aan de hand, maar plots slikken we een klotegoal uit een standaardsituatie. En even later krijgen we hetzelfde verhaal. Ik snap gewoon niet hoe we het weggeven. Dat mag absoluut niet gebeuren. Er waren nochtans duidelijke afspraken gemaakt. Nee, dit kan echt niet."

  "We moeten vol gas gaan op Standard"

  Anderlecht en strafschoppen. Het lijkt wel een vervloekte combinatie dit seizoen. Nuytinck was de volgende in het rijtje die miste.

  "Ik hoor net dat de Nederlandse bondscoach er was. Ik ben blij dat hij aandacht heeft voor Anderlecht. Ik hoop dat hij ook voor mij komt kijken. Ik zat aardig in de match, maar die penalty verpest alles. Er is iets heel raars aan de hand met die penalty's. Ik had het gewoon moeten afmaken. Ik was echt dom. Ik voel me heel slecht."

  "Iedereen was heel teleurgesteld in de kleedkamer. Maar er is geen crisis. We hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen. Op Standard moeten we vol gas gaan en de drie punten pakken."