• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Bock: "We moeten meer ons best doen"

  Club Brugge gaat verrassend onderuit.

  Club Brugge begon met veel ambities aan de play-offs, maar tegen Standard kregen die al een knauw. Verdedigers Ryan Donk en Laurens De Bock zoeken naar oorzaken voor de 0-2-nederlaag.

  "Het was moeilijk voetballen voor ons. Standard ging hard in de duels en legde het spel vaak stil", zegt Donk aan Sporza.

  "Bij de goals gaan we in de fout. Ik moet de beelden nog eens bekijken. Bij de eerste goal verliezen we het luchtduel. Dan wordt het moeilijk voor de verdedigers. Bij het tweede tegendoelpunt worden de afspraken niet nagekomen. Een gebrek aan communicatie? Ja."

  "Dit is een zware domper. We hadden gezegd dat we goed aan de play-offs wilden beginnen."

  De Bock: "Er is nog niks verloren"

  Laurens De Bock had zich zijn eerste play-off-match met Club Brugge wellicht anders voorgesteld. "We moeten meer ons best doen", zegt hij aan Sporza.

  "Dit is zeer spijtig. We hadden overwicht en kregen ook een goede kans om de score te openen. We slikken domme goals. We gaan in de fout bij de communicatie. We moeten geconcentreerder zijn", zegt De Bock aan Sporza.

  "We moeten nu onze hoofden vrijmaken voor de match van vrijdag op Lokeren. Alles kan nog. Iedereen moet nog tegen elkaar spelen. Er is dus nog niks verloren voor ons."