• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vermoeide Cancellara groet zijn fans

  Cancellara: "Deze mensen geven me echt een warm en fantastisch gevoel."

  Een dag na zijn triomf in de Ronde van Vlaanderen heeft Fabian Cancellara tijd gemaakt voor zijn fans in zijn supportersclub "De Flandrien" in Oudenaarde. "Dit is een kleine moeite", zegt de Zwitser.

  Met honderden stonden de fans te drummen voor een glimp en een handtekening van hun held.

  "Dit is een uniek moment, want ik heb niet vaak de kans om tot hier te komen. Nu het kan, moet ik mijn fans komen groeten", zegt Cancellara.

  De opkomst in Oudenaarde was echt overweldigend. "Het zit hier inderdaad goed vol, misschien te vol. Ik voel me moe, maar dit neem ik er graag bij. Mijn Vlaamse fans zijn er altijd voor mij dus dit is een kleine moeite. Deze mensen geven me echt een warm en fantastisch gevoel."

  Daarna kroop hij als barman achter de toog.