• home
 • video
 • pas verschenen

  Westerlo-coach Dauwen: "Vroegen om problemen"

  Westerlo (archieffoto) verloor zaterdag in Lommel.

  De titelkansen van Westerlo hebben zaterdag een stevige knauw gekregen na een 3-2-nederlaag in Lommel. Trainer Frank Dauwen is scherp voor zijn team.

  "Dit hadden we niet ingecalculeerd, zeker niet na onze goeie reeks van de afgelopen weken", zegt Dauwen aan Sporza. "In het begin waren we niet scherp genoeg. Twee keer worden we bij een corner op een identieke manier geklopt. Dat is vragen om problemen en die hebben we dan ook gekregen."

  "Onze spitsen konden de bal niet bijhouden en waren heel zwak, maar zij niet alleen. In zijn totaliteit was het niet goed. Al moeten we ook niet meteen alles overboord gooien. We mogen onze goeie reeks niet vergeten. We kúnnen voetballen."

  "Deze nederlaag is wel een heel felle dreun, maar zolang de titel nog mogelijk is, moeten we erin blijven geloven. Het is nog maar vijf duels, het zal wel moeilijk worden."