• home
 • video
 • pas verschenen

  Cercle: "Sorry fans, we zetten dat recht"

  Cercle Brugge belooft beterschap.

  Cercle probeert zich de komende weken via Play-off III en de eindronde toch in eerste klasse te handhaven. Met een opmerkelijk filmpje, getiteld "Sorry, we zetten dat recht!", bieden de spelers hun excuses aan voor wat geweest is en vragen ze steun voor wat komt.

  "Sorry voor de tegenslagen van het voorbije seizoen, maar we krijgen nog een kans om het goed te maken en daar hebben we jullie steun voor nodig", klinkt het.

  "Ook wij zijn trots op de vereniging, ónze vereniging. We zullen er alles aan doen om Cercle te redden. Het is ons Cercle, maar ook jullie Cercle. We geloven er nog altijd in."

  Cercle schreef ook een begeleidend persbericht. "Ondanks de zwakke prestaties zijn de fans ons altijd blijven steunen. De hele Cercle-familie wil in de eerste klasse blijven en hoopt de bekerfinale te spelen. We kunnen en zullen het halen", meldt het bestuur.