• home
 • video
 • pas verschenen

  Oma Courtois breit een muts voor de Rode Duivels

  Thibaut Courtois en zijn oma poseren met haar kunstwerkje.

  De Rode Duivels hebben sinds vandaag hun eigen webshop. Supporters van de nationale ploeg kunnen er allerlei leuke attributen kopen en de zelfgemaakte muts van grootmoeder Courtois is daar eentje van. Koop de muts en steun een goed doel!

  In http://shop.belgianreddevils.be kunt u een kijkje nemen in de zwart-geel-rode winkel. Er ligt een dertigtal producten te koop, voorlopig nog in beperkte oplage. Het is de bedoeling om het assortiment stelselmatig uit te breiden.

  Om de lancering in de verf te zetten heeft de voetbalbond twee verrassingen verzorgd. Voor de eerste heeft Thibaut Courtois zijn oma met haar breinaalden ingeschakeld. De grootmoeder toverde een prachtige tricolore muts te voorschijn. U kunt op die muts bieden en steunt zo het goede doel.

  De tweede verrassing zijn de "ticket t-shirts". Omdat het stadion voor de wedstrijd tegen Macedonië dinsdag in geen tijd uitverkocht was, geven de Rode Duivels vier tickets weg. Wie op de webshop zijn gegevens achterlaat en een vraagje beantwoordt, maakt kans op zo'n t-shirt dat meteen geldt als toegangsticket.