• home
 • video
 • pas verschenen

  Nuyens geeft er snel de brui aan in Harelbeke

  Nick Nuyens: "Ik voel geen beterschap."

  Nick Nuyens heeft na 100 kilometer de remmen dichtgeknepen in de E3 Harelbeke. De Belg van Garmin heeft nog te veel last van zijn heup. Wellicht last Nuyens een rustpauze in en schrapt hij de rest van zijn voorjaar.

  Nick Nuyens is al een hele tijd op de sukkel na een val vorig jaar in Parijs-Nice. Hij brak toen zijn heup en een onderzoek wees uit dat een heupspier nog te zwak is, waardoor Nuyens geen kracht kan zetten.

  Na zijn opgave in Tirreno-Adriatico trok Nuyens naar Spanje om te trainen. Hij had van de E3 Harelbeke een ultieme test gemaakt met het oog op de rest van het voorjaar.

  Op het startpodium in Harelbeke had Nuyens er al geen goed oog in. "Ik voel geen beterschap", zei Nuyens aan Michel Wuyts. Nuyens last nu wellicht een lange rustpauze in en maakt een kruis over zijn voorjaar.