• home
 • video
 • pas verschenen

  Vazquez verlengt contract bij Club Brugge

  Club Brugge: "Vazquez is van grote waarde in de verdere uitbouw van het team."

  De Spaanse middenvelder Victor Vazquez ligt nog drie seizoenen onder contract in Brugge. Club verlengde zijn verblijf met twee seizoenen. "Het is de bedoeling om al onze sleutelspelers in Brugge te houden", zegt sportief directeur Arnar Gretarsson.

  Victor Vazquez ruilde in mei 2011 de B-ploeg van Barcelona voor Club Brugge. Bij blauw-zwart kwam hij tot nu toe, alle competities inbegrepen, in 79 duels uit.

  De 26-jarige middenvelder is een belangrijke pion in het elftal van coach Garrido. Vazquez blijft nu tot de zomer van 2016 in Brugge, zijn contract liep normaal af na het seizoen 2013-2014.

  "Ik ben verheugd met mijn contractverlenging bij Club Brugge", reageert hij. "Ik verlang er enorm naar om met deze ploeg prijzen te pakken en de fans mooie resultaten te bezorgen."

  "Victor is een erg belangrijke speler voor Club", stelt sportief directeur Arnar Gretarsson. "Hij is van grote waarde in de verdere uitbouw van dit team. Het is de bedoeling om al onze sleutelspelers in Brugge te houden, we gaan er hard voor werken."