Bram Nuytinck scoort voor Jong Oranje

do 21 maart 2013 23:16
Bram Nuytinck (22) speelt zijn eerste seizoen voor Anderlecht.
Jong Nederland heeft een oefenwedstrijd gewonnen tegen Jong Israël (1-2). Anderlecht-verdediger Bram Nuytinck kopte Jong Oranje op voorsprong.

Oranje kwam al na zeven minuten op voorsprong, nadat Anderlecht-verdediger Bram Nuytinck een hoekschop van Adam Maher tegen de touwen had gekopt.

Israël kwam dankzij een treffer van Muannas Dabbur voor rust op 1-1, maar een kwartier voor tijd zorgde Luuk de Jong uit een strafschop voor de 2-1. De spits van Borussia Mönchengladbach was even daarvoor zelf neergehaald.