• home
 • video
 • pas verschenen

  Maaseik haalt talent weg bij Asse-Lennik

  Lecat (grijs) is 19 en dit seizoen een vaste waarde bij Asse-Lennik. Volgend seizoen speelt hij voor Maaseik.

  De play-offs in het volleybal zijn nog aan de gang maar Maaseik en Puurs zijn al bezig met volgend seizoen. Maaseik haalt een talent van Asse-Lennik, Puurs verandert van coach.

  Na zeven speeldagen in de play-offs staat Maaseik derde, met 19 punten. Menen en Roeselare delen de leiding met 20 punten.

  Maaseik is dit seizoen geen favoriet voor de titel en maakt werk van komend jaar. Het trok François Lecat aan als receptie-hoekspeler voor de volgende drie seizoenen. Lecat wordt 20 volgende maand en speelt bij Asse-Lennik, waar hij een vaste waarde is.

  Puurs won nog niet in de play-offs en daarom wil het bestuur het volgend seizoen over een andere boeg gooien. Het neemt straks afscheid van zijn Nederlandse coach Albert Cristina. De resterende drie matchen van de play-offs zit Cristina wel nog op de bank.