• home
 • video
 • pas verschenen

  Zulte Waregem-Lokeren opent Play-off I

  Op 1 april speelt Club tegen Standard en Anderlecht tegen Genk.

  Zulte Waregem-Lokeren is op 30 maart de opener van Play-off I in eerste klasse. Op 1 april ontvangt Club Brugge Standard en bezoekt Racing Genk Anderlecht. Dat is het menu van de eerste speeldag. Patrick Decuyper, CEO van Zulte Waregem, wil er een feest van maken.

  Als Zulte Waregem zijn eerste wedstrijd van Lokeren wint, staat het minstens tot paasmaandag aan de leiding. Want dan speelt Anderlecht zijn eerste match, tegen RC Genk.

  Patrcick Decuyper, CEO van Zulte Waregem, is blij dat zijn ploeg thuis opent. "Ons doel is tien goeie matchen spelen. We hebben hard gewerkt om te staan waar we nu staan. We gaan ervan genieten en er een feest van maken voor onze supporters. Maar wat er ook gebeurt, ons seizoen is al geslaagd. Alles wat erbij komt, is extra."

  Club Brugge krijgt Standard op bezoek op de eerste speeldag. "Het is belangrijk om thuis te beginnen", vindt Arnar Gretarsson, sportief manager van Club. "Als we winnen, kunnen we daarop voortbouwen."

  Topschutter Carlos Bacca (22 goals) is blij dat Club pas op paasmaandag speelt. "Dat geeft me wat extra recuperatietijd na de interlands met Colombia", zegt de Club-aanvaller. "Ik heb er zin in. Alles is mogelijk in deze play-offs."