• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanden Stock: "Anderlecht wordt kampioen"

  Vanden Stock: "Wil twijfel wegnemen"

  Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock is ervan overtuigd dat Anderlecht zijn landstitel zal verlengen. "Ik wil de twijfel wegnemen", vertelde hij vanop een fanavond in het RTBF-programma "La Tribune".

  Anderlecht liet in de laatste weken wat punten liggen en heeft bij de start van de play-offsnog maar twee punten voorsprong op Zulte Waregem.

  Maar Roger Vanden Stock twijfelt niet: "Anderlecht wordt kampioen", zegt hij. "Er is geen twijfel bij Anderlecht."

  "De buitenwereld en vooral zij die geen fan zijn van de club proberen die twijfel bij ons te zaaien. Maar we zullen op niveau zijn in de play-offs en onze criticasters ongelijk geven."

  "We verloren in deze competitie drie keer in 30 duels, we gaan nu niet onze eerste twee matchen in de play-offs verliezen."

  Vanden Stock nam het ook op voor zijn coach. John van den Brom ging na de 1-1 in Gent over de schreef. "Hij gedroeg zich inderdaad agressief, hij leek heel nerveus."

  "Ik zoek geen excuses voor hem. Maar onze coach is nog jong. Alle kwaliteiten die we hem tot twee weken geleden toedichtten zijn toch niet weg."

  "D'Onofrio is een vriend"

  Luciano D'Onofrio, ex-baas van Standard en ex-makelaar met een uitgebreid voetbalnetwerk, was een opgemerkte gast op de feestavond in het dorpje Achêne.

  "Luciano is een vriend. De club en Luciano raakten er in het verleden niet uit om samen te werken, maar hij is iemand die je als club beter te vriend houdt."