• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren geeft 25 fans een stadionverbod

  Niet alle Lokeren-fans houden het netjes.

  Lokeren heeft 25 van zijn fans een stadionverbod opgelegd tot augustus 2015. De fans worden gestraft voor de vernielingen die aangebracht werden in het stadion van Waasland-Beveren en voor ongeregeldheden in de match tegen Charleroi.

  Lokeren heeft besloten om zelf fans te straffen. Het wil imagoschade vermijden. "Het gaat om mensen die herhaaldelijk beschadigingen hebben aangericht en/of mensen hebben bedreigd."

  "Zulke "supporters" schaden de goede naam van het voetbal in het algemeen en onze club in het bijzonder. Wij willen een stabiele familieclub zijn en die inspanningen worden tenietgedaan door een heel beperkte groep mensen. Dat is onduldbaar", zegt het bestuur.