• home
 • video
 • pas verschenen

  Drie trainers komen in de plaats van Peruzovic

  Peruzovic keert terug naar zijn oude job.

  Luka Peruzovic is geen coach meer van Charleroi. De 61-jarige had duidelijkheid gevraagd omtrent zijn toekomst en kreeg die ook. Peruzovic wordt weer voltijds raadgever. Charleroi werkt Play-off II af met drie trainers en zoekt een nieuwe voor volgend seizoen.

  Luka Peruzovic, die na het vertrek van Yannick Ferrera had overgenomen bij Charleroi, stuurde na de 3-0-overwinning tegen Waasland-Beveren een signaal uit naar het bestuur.

  "Het lijkt me logisch dat als het bestuur met mij wil doorgaan, we gaan samenzitten om een toekomstplan uit te stippelen", liet Peruzovic optekenen. "Als ze mij niet meer willen, is dit het ideale moment om te wisselen."

  Mehdi Bayat, een van de sterke mannen in Charleroi, gaf gehoor aan die oproep en zat vandaag om de tafel met Peruzovic. Uit dat gesprek kwam voort dat Peruzovic weer voltijds technisch raadgever wordt bij de club. "We hebben samen deze beslissing genomen", luidt het.

  Charleroi zal Play-off II afwerken onder leiding van drie trainers. "Mario Notaro, Michel Iannacone en Philippe Simonin zullen de trainingen leiden en coachen tijdens de matchen." Voor volgend seizoen wil de club een nieuwe trainer aantrekken.