• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Freddy Loix is oppermachtig in Haspengouw

  Freddy Loix is de beste in de eerste Belgische rally van 2013.

  Freddy Loix heeft zaterdag de Rally van Haspengouw op zijn naam gebracht, de eerste manche van het BK rally 2013. Met zijn Ford Focus reed Loix in de omgeving van Landen van start tot finish aan de leiding.

  Zelfs een kapotte versnellingsbak kon hem niet deren. Kris Princen (Mitsubishi Lancer) eindigde op de tweede plaats op 2'14" van Loix. Stéphane Lonnay (Skoda Octavia) was drie seconden later derde.

  "Ik ben heel blij met deze overwinning. Dit is een perfecte start van het seizoen. Het was goed dat ik een mooie voorsprong bij elkaar kon rijden, want ik kreeg nog problemen met mijn versnellingsbak. Ik moet mijn team bedanken", zegt Loix.