• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Frans: "Zoveelste "match van het jaar""

  Mag Frederic Frans straks nog eens het zegegebaar maken?

  Beerschot (14e) en Lierse (15) kunnen zaterdagavond een geweldige zaak doen, want de twee nemen het tegen elkaar op in een rechtstreeks degradatieduel. Lierse-aanvoerder Frederic Frans gelooft in zijn team.

  "Ik hoor en lees nu overal dat dit voor Lierse de "match van het jaar" wordt. Ik kan iedereen geruststellen: bij Lierse doen we niks anders dan "matchen van het jaar spelen", zegt aanvoerder Frederic Frans in Gazet van Antwerpen.

  "Het klopt wel dat de winnaar een mokerslag uitdeelt aan de tegenstander. In dat opzicht is de wedstrijd tegen Beerschot wel superbelangrijk. Maar winnen geeft ons nog geen zekerheid."

  "We hebben evenveel punten als Beerschot en staan nog altijd zes punten voor op Cercle. Alles kan dus nog. Tweede klasse? Daar denk ik nog niet aan."

  Het was de voorbije weken nauwelijks rustig op het Lisp. Zo werd onder meer coach Hany Ramzy in vraag gesteld. "Het was onduidelijk of Ramzy zou doorgaan. Maandagavond wisten alle spelers dat hij bleef. Dinsdag heeft de trainer in een groepsgesprek alles uitgelegd. Ik schrok van zijn speech. Er zat veel vuur in en dat bracht hij over op de spelers. Iedereen staat nog achter de coach."

  "Het is ook geweldig dat Eric Van Meir weer in de technische staf zit. Hij is een geweldige trainer, misschien wel de beste die er bij Lierse rondloopt."