• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Buyten: "Kriebelt voor Arsenal"

  Van Buyten: "Oppassen voor de offensieve kracht van Arsenal."

  Vanavond geeft Daniel Van Buyten met Bayern München het Arsenal van Thomas Vermaelen partij in de achtste finales van de Champions League. "We zullen moeten oppassen", zegt de 35-jarige centrale verdediger.

  Daniel Van Buyten vormt met Dante (ex-Standard) het centrale verdedigersduo bij Bayern München. "Het kriebelt", zegt hij over zijn 46e Champions League-wedstrijd.

  "Ik stond dit seizoen nog niet veel in de basis, maar nu word ik beloond voor al het harde werk dat ik ben blijven leveren."

  "We zullen moeten oppassen want Arsenal beschikt met onder meer Podolski, Giroud en Walcott over heel wat offensieve mogelijkheden."

  Bayern mist dinsdag aanvaller Pizarro (ziek) en verdediger Boateng (geschorst) tegen Arsenal.

  Arsenal: "Karakter tonen"

  In Duitsland raast Bayern München door de competitie. Arsenal heeft het heel wat moeilijker in Engeland. Zaterdag kegelde tweedeklasser Blackburn de Londense club uit de beker. De fans floten het team uit.

  "Je kan moeilijk van de supporters verwachten dat ze applaudisseren na een thuisnederlaag tegen een tweedeklasser", reageert coach Arsène Wenger. "Dinsdag willen we het publiek overtuigen met een sterke prestatie. We moeten met veel karakter spelen."