• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Eric Van Meir moet Lierse helpen

  Eric Van Meir staat weer op het veld bij de A-kern van Lierse.

  Bij Lierse worden alle zeilen bijgezet om de degradatie te ontlopen. Sinds dinsdag maakt ook Eric Van Meir weer deel uit van de technische staf. De ex-Rode Duivel vervangt Herman Vermeulen, die zich volledig op de wedstrijdscouting zal toeleggen.

  "Met het oog op een mogelijke deelname aan Play-off III en de eindronde werd een wijziging in de technische staf doorgevoerd. De training stond dinsdagochtend onder leiding van Hany Ramzy, Daniel Simmes en Eric Van Meir", laat Lierse weten.

  "Lierse wil de ervaring van Herman Vermeulen optimaal gebruiken om de wedstrijdscouting van mogelijke tegenstanders uit tweede klasse te verzorgen."

  Van Meir maakt sinds 2003 deel uit van de technische staf bij Lierse. In september 2012 promoveerde hij een half seizoen tot hoofdcoach, na het ontslag van Aimé Anthuenis. De voorbije maanden werkte hij bij Lierse met de beloften.

  Lierse is momenteel 15e in eerste klasse, maar wel met evenveel punten als Beerschot op de veilige 14e plaats. Zaterdag maakt Lierse de levensbelangrijke verplaatsing naar rechtstreeks concurrent Beerschot.