• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vermaelen: "Focus moet op Bayern liggen"

  Thomas Vermaelen en co spelen dinsdag tegen Bayern.

  Arsenal speelt dinsdag in de Champions League tegen Bayern München, maar de bekeruitschakeling door Blackburn zindert nog na. Coach Arsène Wenger ligt ook onder vuur. Thomas Vermaelen: "Onze focus moet op Bayern liggen."

  Arsenal heeft de Champions League nodig om zijn seizoen nog wat kleur te geven. In de Premier League strijdt het nog om de kruimels en in de FA Cup werden Thomas Vermaelen en co afgelopen weekend genadeloos gewipt door tweedeklasser Blackburn.

  "Dat was een enorme ontgoocheling, maar we mogen niet te lang stilstaan bij die nederlaag", zegt de aanvoerder van Arsenal.

  "Dinsdag tegen Bayern wordt een andere wedstrijd, in een andere competitie en tegen een andere tegenstander. We moeten ons weer concentreren op de volgende match en het positieve van tegen Blackburn onthouden."

  "Er moet opnieuw een goeie sfeer in de ploeg komen. We denken beter niet te veel aan de nederlaag tegen Blackburn. Onze focus moet liggen op Bayern."

  De tegenvallende resultaten zorgen zelfs bij coach Arsène Wenger voor nervositeit. De Fransman werd kwaad op de persconferentie. "We leven in een democratie met experts en hun meningen. Maar er zijn heel wat experts die niet noodzakelijk altijd juist zijn met hun mening."

  Wenger zou onderhandelen over een nieuw contract, net op het moment dat de fans zijn kop willen zien rollen. "Ik verdien meer krediet dan foute informatie met het enige doel om me te kwetsen."