• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Raman: "Het moet lukken om in eerste te blijven"

  Raman: "We hebben de laatste weken echt wel iets getoond."

  Benito Raman heeft Beerschot een gouden punt bezorgd op OH Leuven. Volgende week wacht een cruciaal duel tegen Lierse. "Onze twee laatste thuismatchen moeten we winnen", zegt de jonge Gentenaar aan Sporza.

  Benito Raman (18) speelt op uitleenbasis bij Beerschot, want hij behoort tot AA Gent. In Leuven maakte de jonge aanvaller zijn eerste doelpunt voor Beerschot.

  Die goal leverde de ploeg van Jacky Mathijssen een belangrijk punt op in de degradatiestrijd. Raman viel in het laatste halfuur in en plots draaide Beerschot veel beter.

  "Ik denk dat ik iets meer diepgang breng in ons spel", zegt Raman aan Sporza. "Mijn goal? Ik had ook kunnen afleggen, maar als spits probeer je altijd te scoren. Dat is nu gelukt en daar ben ik blij om."

  "We hebben de laatste weken getoond dat we kunnen voetballen en dat we als ploeg iets waard zijn. Het moet lukken om in eerste klasse te blijven. Onze resterende twee thuismatchen moeten we winnen. Een 7 op 9 is realistisch."

  Beerschot speelt volgende week een cruciaal duel tegen Lierse. Daarna volgen Waasland-Beveren (uit) en Cercle Brugge (thuis).