• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Oudegem wint zijn eerste volleybalbeker

  Oudegem pakt de Beker van België.

  Oudegem heeft voor het eerst in zijn geschiedenis de volleybalbeker bij de vrouwen veroverd. Oudegem klopte in de finale Kieldrecht in vier sets. "Deze zege zullen we vanavond zeker vieren", klinkt het.

  "De beker winnen is heel speciaal. Dit is een ongelooflijk gevoel", vertelt Oudegem-speelster Jasmien Biebauw aan Sporza.

  "Misschien hadden we de eerste ook al kunnen winnen. Mogelijk speelde de stress aan het einde van die set ons wat parten. Maar we hebben onze kop niet laten hangen en zijn blijven vechten."

  "Het geheim van dit Oudegem? We zijn heel complementair en we hangen goed samen. Individueel hebben we misschien niet de beste spelers, maar omdat we elkaar goed aanvullen, komen we toch tot een mooi resultaat.

  Biebauw verkast naar dit seizoen naar Kieldrecht, de tegenstander van vandaag. "Maar dat heeft tijdens de wedstrijd niet meegespeeld. Ik heb gewoon mijn match gespeeld en ben ervoor gegaan. Vanavond zullen we deze bekerwinst zeker nog vieren."

  Oudegem - Kieldrecht 3-1

  Setstanden: 27-29, 25-20, 25-16, 25-23