• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Courtois: "Ruil met Falcao? Dat is nonsens"

  Thibaut Courtois hecht niet veel geloof aan de geruchten.

  Atletico-spits Radamel Falcao wordt al een poosje in verband gebracht met Chelsea. Een mogelijke ruil met Thibaut Courtois wordt door de Belgische keeper afgedaan als nonsens.

  "Mij verkopen is het laatste wat Chelsea wil. Dat hebben ze me zelf gezegd. Misschien vertellen ze me niet de waarheid, maar dat denk ik niet. Al die verhalen zijn nonsens", zegt Courtois, die door Chelsea bij Atletico gestald is.

  "Ik denk dat Chelsea niet verwacht had dat ik nu al dit niveau zou halen. Ik heb me heel snel ontwikkeld. Ik denk dat zij nog twee jaar de voorkeur aan Petr Cech zullen geven. Hij is een van de beste keepers van de wereld."