• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mathijssen: "Zo snel mogelijk stappen zetten"

  "De laatste match, thuis tegen Cercle, wordt de belangrijkste."

  Beerschot, op één na laatste in de rangschikking, speelt zaterdag opnieuw voor lijfsbehoud in Leuven. De jongens van Jacky Mathijssen staan onder druk om iets te rapen. "We streven naar meer kwaliteit in de eindfase en onze kansencreatie", zegt de trainer.

  "En dan heb ik het nog niet over onze afwerking", zegt Mathijssen. "Dat zijn stappen die we zo snel mogelijk moeten zetten, hopelijk op OHL al."

   "OHL is overigens een succesverhaal, met veel steun van zijn supporters. Dat is een factor waar we rekening mee moeten houden."

  Mathijssen laat zich het hoofd niet op hol brengen in de helse degradatiestrijd. Op zijn persconferentie voor het duel met OHL hamerde de trainer vooral op het belang van de laatste match, thuis tegen Cercle Brugge.

  "Dat wordt de belangrijkste wedstrijd. Dan pas zal de beslissing vallen. Alles onderweg is nodig om de kaarten zo goed mogelijk te schudden voor die wedstrijd. De match op OHL is dus een kans en ik ben ervan overtuigd dat we die zullen benutten."