• home
 • video
 • pas verschenen

  KBVB verkoopt extra tickets voor België-Macedonië

  Het Koning Boudewijnstadion zal weer swingen.

  Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen voor de WK-voorrondewedstrijd tussen België en Macedonië in Brussel krijgt een nieuwe kans. Op maandag 25 februari stelt de KBVB alsnog een aantal tickets beschikbaar.

  Enkele weken geleden kondigde de voetbalbond aan dat het stadion voor de interland tegen Macedonië uitverkocht was. maar de KBVB is er intussen in geslaagd om toch nog extra tickets te genereren voor de Belgische supporters. Die zullen op maandag 25 februari vanaf 12u te koop worden aangeboden.

  De kaartjes kosten 50 en 60 euro en zijn bestemd voor de laterale tribunes. "Aarzel niet als u nog een ticket wil, want de voorraad is beperkt", zegt de voetbalbond. De wedstrijd België-Macedonië is op 26 maart in het Koning Boudewijnstadion.