• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Berrier: "Tijd om een grote slag te slaan"

  "Als ik blijf, moet Zulte Waregem me meer bieden", vindt Berrier.

  Franck Berrier is een van de drijvende krachten achter het mooie seizoen van Zulte Waregem. De 29-jarige Fransman wil na het seizoen zijn goeie vorm verzilveren.

  "Na mijn carrière wil ik in Zuid-Frankrijk gaan wonen, maar dat kost een beetje geld. Het wordt tijd dat ik een grote slag sla. Ik heb nog een contract voor drie jaar, maar ik hoop op een transfer na dit seizoen", zegt Berrier in Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen.

  "Als ik hier blijf, moet Zulte Waregem me wel meer bieden. Als we pas zesde worden, hoeft dat niet, maar voor een sterk resultaat mag je wel vergoed worden."

  Vóór een mogelijke transfer moet Berrier met Zulte Waregem eerst nog wel aan de bak in Play-off I. "We moeten nu in de eerste plaats onze tweede plek consolideren. Dan kunnen we mikken op Europees voetbal. De titel? We moeten serieus blijven. Als Anderlecht het hoofd koel houdt, worden ze zo kampioen."